





Nowości
Sprawdź produkty, które właśnie zostały wprowadzone do naszej oferty
Najczęściej kupowane
Nasi klienci najczęściej wybierali te produkty
- 10 w zestawie

Delicarne
S-Hak 100/4 CNS do mięsa
- 13 cm
- półelastyczny
- wygięty

Friedr. Dick
Nóż do trybowania Dick ErgoGrip 8298213
- 25 w zestawie
- K120
- 1020 x 55 mm

Klingspor
Pas bezkońcowy Klingspor CS341X-K120-1020x55
- 1000 mm
- GWIAZDKA
- Aluminium

Diamant Line
Kij wędzarniczy aluminiowy Diamant Line 1000 mm
- 25 w zestawie
- K120
- 800 x 50 mm

Pas bezkońcowy Klingspor CS341X-K120-800-50
- 10 w zestawie

Delicarne
S-Hak 120/5 CNS do mięsa

Vikan
Styl aluminiowy, uchwyt uniwersalny, długość 1310 mm, niebieski, VIKAN 29353
- 24 w zestawie
- 35 cm

Delicarne
Rękawica bawełniana Delicarne 1085398
Wyprzedaż
Gastrosilesia poleca
Najlepszej jakości i ceny produkty, wybrane przez naszych specjalistów
- 120 W
- 60 kg/dobę



Potis
Nóż elektryczny do kebaba Potis Robocut H 7000
Urządzenie POTIS Robocut H 7000, dysponuje płynną regulacją grubości cięcia w zakresie od 0 do 10 mm. Za płynność rozruchu ostrza noża elektrycznego, jak i za jego stablilną pracę, odpowiada zainstalowany wewnątrz urządzenia układ mikroprocesorowy.
- 8 kW



STALGAST
Taboret indukcyjny 1-palnikowy Stalgast 773028
Taboret indukcyjny Stalgast 773028 to nowoczesne urządzenie przeznaczone do obróbki termicznej w profesjonalnych kuchniach gastronomicznych. Zaprojektowany z myślą o efektywności i trwałości, ten taboret indukcyjny jest dedykowany do pracy z dużymi garnkami o pojemnościach od 50 do 100 litrów.
Ostatnie sztuki
Dostępne tylko do wyczerpania zapasów, teraz w niższej cenie
Estetyczna prezentacja potraw to ważny element w gastronomii, który wpływa nie tylko na doznania wizualne, ale również na odbiór smaku. Klienci bardzo często zwracają uwagę na sposób prezentacji jedzenia, dlatego wygląd dań może zdecydować o sukcesie lokalu gastronomicznego. Dobrze zaprezentowane...
Poznaj szczegółowy przewodnik po wdrożeniu HACCP w gastronomii. Zasady, kodowanie kolorystyczne, najczęstsze błędy i praktyczne porady.
Nie można prowadzić biznesu gastronomicznego bez odpowiedniego zadbania o higienę i bezpieczeństwo lokalu, pracowników i klientów. Minimalizacja ryzyka zanieczyszczenia to ważna kwestia, dlatego warto inwestować w sprzęt do sprzątania, wykonany z wysokiej jakości materiałów. Innowacyjne...
W dzisiejszym świecie gastronomii, gdzie konkurencja jest ogromna, a wymagania klientów stale rosną, urządzenia chłodnicze odgrywają kluczową rolę w lokalach gastronomicznych. To właśnie dzięki nim możliwe jest przechowywanie żywności w odpowiednich warunkach, zgodnie z wymogami sanitarnymi, co...
W tym przewodniku odpowiadamy na najczęściej zadawane pytania dotyczące zrębków RÄUCHERGOLD® — od wyboru odpowiedniej frakcji, przez zastosowania w różnych systemach wędzarniczych, aż po korzyści wynikające z ich stosowania. Niezależnie od tego, czy wędzisz mięsa, ryby, sery, czy produkty...
W dzisiejszych czasach profesjonalna gastronomia nie może obyć się bez nowoczesnych technologii, które usprawniają pracę i podnoszą jakość serwowanych potraw. Stawiając na innowacyjne rozwiązania można w znacznym stopniu zwiększyć trwałość produktów, a także ich smak. Jednym z takich...
Sprawdź marki w naszej ofercie
Starannie dobrani producenci i dystrybutorzy cieszący się na rynku zaufaniem

Friedr. Dick
Najwyższa jakość cięcia w gastronomii

Friedr. Dick

Najwyższa jakość cięcia w gastronomii


Vikan
Renomowany producent najwyższej jakości sprzętu do sprzątania

Vikan

Renomowany producent najwyższej jakości sprzętu do sprzątania


RATIONAL
Obowiązkowy wybór większych lokali gastronomicznych

RATIONAL

Obowiązkowy wybór większych lokali gastronomicznych


Graef
Ekskluzywne AGD w Twojej kuchni

Graef

Ekskluzywne AGD w Twojej kuchni
