Nowości

Sprawdź produkty, które właśnie zostały wprowadzone do naszej oferty

Najczęściej kupowane

Nasi klienci najczęściej wybierali te produkty

  • 10 w zestawie
S-Hak 100/4 CNS do mięsa
Bestseller

Delicarne

S-Hak 100/4 CNS do mięsa

Hak masarski wykonany ze stali nierdzewnej do zawieszania mięsa. Haki typu S asymetryczne stosowane również przy wędzeniu...
1,70 zł netto
2,09 zł brutto
  • 10 w zestawie
S-Hak 120/5 CNS do mięsa
Bestseller

Delicarne

S-Hak 120/5 CNS do mięsa

Hak masarski wykonany ze stali nierdzewnej do zawieszania mięsa. Haki typu S asymetryczne stosowane również przy wędzeniu...
2,00 zł netto
2,46 zł brutto

Wyprzedaż

Ostatnie sztuki

Dostępne tylko do wyczerpania zapasów, teraz w niższej cenie

Ostatnio na blogu
Estetyczna ekspozycja żywności w gastronomii

Estetyczna prezentacja potraw to ważny element w gastronomii, który wpływa nie tylko na doznania wizualne, ale również na odbiór smaku. Klienci bardzo często zwracają uwagę na sposób prezentacji jedzenia, dlatego wygląd dań może zdecydować o sukcesie lokalu gastronomicznego. Dobrze zaprezentowane...

Kompletny przewodnik HACCP dla branży gastronomicznej – Zasady, wdrożenie i porady

Poznaj szczegółowy przewodnik po wdrożeniu HACCP w gastronomii. Zasady, kodowanie kolorystyczne, najczęstsze błędy i praktyczne porady.

Czym wyróżniają się ściągaczki higieniczne Vikan?

Nie można prowadzić biznesu gastronomicznego bez odpowiedniego zadbania o higienę i bezpieczeństwo lokalu, pracowników i klientów. Minimalizacja ryzyka zanieczyszczenia to ważna kwestia, dlatego warto inwestować w sprzęt do sprzątania, wykonany z wysokiej jakości materiałów. Innowacyjne...

Jakie urządzenia chłodnicze dla gastronomii wybrać? Kompleksowy przewodnik

W dzisiejszym świecie gastronomii, gdzie konkurencja jest ogromna, a wymagania klientów stale rosną, urządzenia chłodnicze odgrywają kluczową rolę w lokalach gastronomicznych. To właśnie dzięki nim możliwe jest przechowywanie żywności w odpowiednich warunkach, zgodnie z wymogami sanitarnymi, co...

Zrębki wędzarnicze Räuchergold – właściwości i porównanie

W tym przewodniku odpowiadamy na najczęściej zadawane pytania dotyczące zrębków RÄUCHERGOLD® — od wyboru odpowiedniej frakcji, przez zastosowania w różnych systemach wędzarniczych, aż po korzyści wynikające z ich stosowania. Niezależnie od tego, czy wędzisz mięsa, ryby, sery, czy produkty...

Prawidłowe przechowywanie żywności – najważniejsze zalety pakowania próżniowego

W dzisiejszych czasach profesjonalna gastronomia nie może obyć się bez nowoczesnych technologii, które usprawniają pracę i podnoszą jakość serwowanych potraw. Stawiając na innowacyjne rozwiązania można w znacznym stopniu zwiększyć trwałość produktów, a także ich smak. Jednym z takich...

Wczytywanie...