Czy możesz sobie wyobrazić włoską restaurację bez wyrabianego na miejscu makaronu? My absolutnie nie, dlatego wszystkim klientom serwującym swoim gościom dania z makaronem proponujemy zakup specjalnej maszynki do robienia makaronu. Nie tylko włoskim restauracjom, ale także innym lokalom gastronomicznym, którym zależy na doskonałym smaku przygotowywanych potraw oraz satysfakcji odwiedzających.
W naszej ofercie znajdziesz maszyny do makaronu w różnych przedziałach cenowych, charakteryzujące się różnymi parametrami i oferowanymi możliwościami. W pierwszej kolejności Twojej uwadze polecamy maszynkę do makaronu marki Bartscher, która pozwoli Twoim kucharzom przygotować makarony w wielu wariacjach. Ten topowy produkt posiada specjalną obudowę pokrytą odpornym na zadrapania lakierem oraz pojemnik i hak do zagniatania ze stali chromowo-niklowej. Mikrowłącznik znajduje się na pokrywie pojemnika. Doskonała jakość wykonania oraz zastosowanych materiałów sprawiają, że urządzenie jest trwałe, bezawaryjne i niezawodne.
Produktem, który wśród naszych klientów cieszy się szczególnym uznaniem, są manualne, oryginalne włoskie makaroniarki produkowane od 1932 roku, marki Impreria Restaurant. Wieloletnie doświadczenie marki sprawia, że produkty te są wręcz synonimem profesjonalnych urządzeń do produkcji makaronu. Wykonane są w całości ze stali nierdzewnej, a ich dodatkową zaletą jest bogaty asortyment akcesoriów. Pozwalają na płynną regulację grubości makaronu (od 0 do 5 mm), a możliwa szerokość ciasta to 210 mm.
To oczywiście nie wszystko - w naszej ofercie znajdziesz także inne produkty, które ułatwią Ci produkcję makaronu, m.in. wyciskarkę do makaronu marki Caserecce, umożliwiającą produkcję makaronu o różnych kształtach oraz matryce do maszynki do zagniatania i wałkowania różnych rodzajów makaronu. Dzięki temu będziesz w stanie przygotować dla swoich gości dokładnie taki makaron, jaki pragniesz, według Twojej własnej, sprawdzonej receptury.
Pyszny, wyrobiony na miejscu makaron, będzie podstawą wielu dań, którymi zachwycisz gości swojej restauracji. Niezależnie od tego, czy zdecydujesz się na elektryczną, czy manualną maszynę do produkcji makaronu z Gastrosilesia, jednego jesteśmy pewni – nie pożałujesz swojego wyboru! Nasze produkty doskonale sprawdzają się w różnego rodzaju lokalach gastronomicznych, zapewniając pracownikom restauracji najwyższy komfort pracy, bezpieczeństwo i łatwość użytkowania, a klientom restauracji – prawdziwą ucztę dla zmysłów!
Matryca do maszynki do zagniatania i wałkowania różnych rodzajów makaronu.
Matryca do maszynki do zagniatania i wałkowania różnych rodzajów makaronu.
Matryca do maszynki do zagniatania i wałkowania różnych rodzajów makaronu.
Matryca do maszynki do zagniatania i wałkowania różnych rodzajów makaronu.
Matryca do maszynki do zagniatania i wałkowania różnych rodzajów makaronu.
netto
235,60 zł
brutto
289,79 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Matryca do maszynki do zagniatania i wałkowania różnych rodzajów makaronu.
Matryca do maszynki do zagniatania i wałkowania różnych rodzajów makaronu.
Urządzenia firmy Bartscher charakteryzuje wysoka jakość wykonania, niezawodność i wydajność w pracy.
Oryginalne, włoskie makaroniarki produkowane od 1932 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu marka Imperia stała się synonimem profesjonalnych urządzeń najwyższej jakości do makaronu.
Duży, profesjonalny warnik elektryczny zwany makaroniarką idealnie nadaje się do gotowania makaronu, produktów mącznych w wodzie i nie tylko.
Mareno NPC74E to profesjonalny elektryczny garnek do gotowania makaronu, idealny do użytku w restauracjach, hotelach czy innych placówkach gastronomicznych.
netto
12 350,00 zł
brutto
15 190,50 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Zostaw nam swój numer - oddzwonimy!