- Zestaw

TESTO
Miernik pH Testo 205 0563 2052
- Zestaw

TESTO
Miernik pH Testo 206-pH1 0563 2061
- Zestaw

TESTO
Miernik pH Testo 206-pH2 0563 2062

TESTO
Miernik pH z termometrem i gniazdem BNC, z uchwytem ściennym i futerałem TopSafe, TESTO 206-pH3

TESTO
Roztwór buforowy pH 4.01, TESTO 0554 2061, do kalibracji przyrządów pomiarowych, poj. 250ml

TESTO
Roztwór buforowy pH 7.00, TESTO 0554 2063, do kalibracji przyrządów pomiarowych, poj. 250ml

TESTO
Zapasowa sonda do pomiaru pH żywności, 0650 2051, elektroda pH do TESTO 205, z pojemnikiem z żelem

TESTO
Zapasowa sonda do pomiaru pH żywności, 0650 2062, elektroda pH2 do TESTO 206, z pojemnikiem z żelem
Podsumowanie – bezpieczeństwo i jakość żywności dzięki PH-metrom
Bezpieczeństwo przechowywania żywności jest bardzo ważnym aspektem prowadzenia lokalu gastronomicznego, którego nie można pomijać. Stosowanie odpowiedniej polityki bezpieczeństwa żywności, zagwarantowanej m.in. dzięki wdrożeniu systemu HACCP sprawia, że można w prosty sposób rozwiązać potencjalne zagrożenia. PH-metry gastronomiczne są jednym z takich urządzeń, dzięki którym można precyzyjnie określić kwasowość lub zasadowość różnych składników. Nowoczesne mierniki ułatwiają identyfikację problematycznych produktów, przez co są kluczowe w trakcie zapewnienia bezpieczeństwa żywności.