Bizerba
Wkład BIZERBA S 011 do rozcinania włókien
W przypadku zamówienia większej ilości towarów ponadgabarytowych, obsługa sklepu może skontaktować się w sprawie zmiany kosztu dostawy.
Wszystkie nasze towary są oznaczone indywidualnym numerem karty towarowej. Możesz po nich szukać w sklepie internetowym lub podać je serwisantowi w trakcie rozmowy telefonicznej, aby miał pewność, którym towarem są Państwo zainteresowani.
Przystawka do steakera Bizerba S 111 Plus, do przygotowywania sałatek z kiełbas, mięsa, sera, do precyzyjnego cięcia warzyw, owoców, grzybów itp.
Wkład BIZERBA S 021 o grubości 6 mm to wysokiej jakości element stosowany w różnych maszynach i urządzeniach produkcyjnych, szczególnie w przemyśle spożywczym i gastronomicznym.
Wkład jest znanym rozwiązaniem w dziedzinie obróbki żywności, umożliwiającym dokładne i precyzyjne krojenie, siekanie lub przetwarzanie produktów spożywczych.
Dzięki swojej solidnej konstrukcji i trwałym materiałom, wkład BIZERBA S 021 zapewnia skuteczność oraz niezawodność w codziennej pracy, przyczyniając się do efektywnej produkcji oraz zachowania wysokiego standardu jakości przetwarzanych produktów.
Informacje podstawowe | |
---|---|
Indeks | Z083148 |
EAN | 2010000101971 |
Producent wprowadzający |
Bizerba SE & Co. KG, Wilhelm-Kraut-Straße 65, 72336 Balingen, Niemcy, [email protected] |
Podmiot wprowadzający |
Bizerba SE & Co. KG, Wilhelm-Kraut-Straße 65, 72336 Balingen, Niemcy, [email protected] |
Bizerba
Wkład BIZERBA S 011 do rozcinania włókien
Bizerba
Wkład BIZERBA ICP S 012 do steakera S 111 Plus
Edertal
Walec nacinający, wkładka SWU do Steakera FM 35, wałek z nożami do nacinania
check_circle
check_circle