Bizerba
Wkład BIZERBA ICP S 012 do steakera S 111 Plus
W przypadku zamówienia większej ilości towarów ponadgabarytowych, obsługa sklepu może skontaktować się w sprawie zmiany kosztu dostawy.
Wszystkie nasze towary są oznaczone indywidualnym numerem karty towarowej. Możesz po nich szukać w sklepie internetowym lub podać je serwisantowi w trakcie rozmowy telefonicznej, aby miał pewność, którym towarem są Państwo zainteresowani.
Przystawka do steakera Bizerba S 111 Plus, do przygotowywania mięsa, przeznaczonego do krótkotrwałego podsmażania.
Wkład BIZERBA S 011 to zaawansowany element do rozcinania włókien, zaprojektowany przez renomowanego producenta Bizerba.
Ten innowacyjny wkład został stworzony w celu precyzyjnego i skutecznego rozcinania różnego rodzaju włókien, takich jak mięso, wędliny czy ser.
Dzięki zastosowaniu nowoczesnych technologii i wysokiej jakości materiałów, wkład BIZERBA S 011 gwarantuje nie tylko doskonałą wydajność, ale również długotrwałą trwałość.
To niezastąpiony narzędzie dla branży spożywczej, umożliwiające szybkie i efektywne przetwarzanie surowców, co przekłada się na zwiększenie produktywności i jakości oferowanych produktów.
Informacje podstawowe | |
---|---|
Indeks | Z018370 |
EAN | 9999999035364 |
Producent wprowadzający |
Bizerba SE & Co. KG, Wilhelm-Kraut-Straße 65, 72336 Balingen, Niemcy, [email protected] |
Podmiot wprowadzający |
Bizerba SE & Co. KG, Wilhelm-Kraut-Straße 65, 72336 Balingen, Niemcy, [email protected] |
Bizerba
Wkład BIZERBA ICP S 012 do steakera S 111 Plus
Edertal
Walec nacinający, wkładka SWU do Steakera FM 35, wałek z nożami do nacinania
Bizerba
Wkład BIZERBA S 021 6mm do cięcia w paski
check_circle
check_circle