- 100 obr/min.
- 30 mm


Bizerba
Wkład BIZERBA S 011 do rozcinania włókien

Bizerba
Wkład BIZERBA S 021 6mm do cięcia w paski
Filtry produktów
Filtry produktów
Wkłady do steakerów to specjalistyczne elementy umożliwiające efektywną obróbkę mięsa w urządzeniach takich jak kotleciarki i steakery. Służą do zmiękczania mięsa poprzez nacinanie jego włókien, co wpływa na kruchość i skraca czas marynowania. Dostępne w formie wałków nożowych, przystawek nacinających oraz wkładów zgniatających, wykonane są ze stali nierdzewnej, co zapewnia trwałość i higienę. Doskonale sprawdzają się w restauracjach i zakładach przetwórstwa mięsnego, gdzie standardem jest serwowanie mięsa o idealnej strukturze i konsystencji.
Jest 4 produktów.
Bizerba
Wkład BIZERBA S 011 do rozcinania włókien
Bizerba
Wkład BIZERBA S 021 6mm do cięcia w paski
check_circle
check_circle