Wkłady do steakerów

Wkłady do steakerów to specjalistyczne elementy umożliwiające efektywną obróbkę mięsa w urządzeniach takich jak kotleciarki i steakery. Służą do zmiękczania mięsa poprzez nacinanie jego włókien, co wpływa na kruchość i skraca czas marynowania. Dostępne w formie wałków nożowych, przystawek nacinających oraz wkładów zgniatających, wykonane są ze stali nierdzewnej, co zapewnia trwałość i higienę. Doskonale sprawdzają się w restauracjach i zakładach przetwórstwa mięsnego, gdzie standardem jest serwowanie mięsa o idealnej strukturze i konsystencji.

Wkład BIZERBA ICP S 012 do steakera S 111 Plus

Bizerba

Wkład BIZERBA ICP S 012 do steakera S 111 Plus

Przystawka nacinająca do steakera Bizerba S 111 Plus, służąca  do przygotowywania mięsa, do zmiękczania i spajania kawałków.
3 164,27 zł netto
3 892,05 zł brutto
Wkład BIZERBA S 011 do rozcinania włókien

Bizerba

Wkład BIZERBA S 011 do rozcinania włókien

Przystawka do steakera Bizerba S 111 Plus, do przygotowywania  mięsa, przeznaczonego do krótkotrwałego podsmażania.
4 353,05 zł netto
5 354,25 zł brutto
Wczytywanie...