Bizerba
Wkład BIZERBA ICP S 012 do steakera S 111 Plus
Bizerba
Wkład BIZERBA S 021 6mm do cięcia w paski
Bizerba
Wkład BIZERBA S 011 do rozcinania włókien
Edertal
Walec nacinający, wkładka SWU do Steakera FM 35, wałek z nożami do nacinania
Filtry produktów
Filtry produktów
Wkłady do steakerów to specjalistyczne elementy umożliwiające efektywną obróbkę mięsa w urządzeniach takich jak kotleciarki i steakery. Służą do zmiękczania mięsa poprzez nacinanie jego włókien, co wpływa na kruchość i skraca czas marynowania. Dostępne w formie wałków nożowych, przystawek nacinających oraz wkładów zgniatających, wykonane są ze stali nierdzewnej, co zapewnia trwałość i higienę. Doskonale sprawdzają się w restauracjach i zakładach przetwórstwa mięsnego, gdzie standardem jest serwowanie mięsa o idealnej strukturze i konsystencji.
Jest 4 produktów.
Bizerba
Wkład BIZERBA ICP S 012 do steakera S 111 Plus
Bizerba
Wkład BIZERBA S 021 6mm do cięcia w paski
Bizerba
Wkład BIZERBA S 011 do rozcinania włókien
Edertal
Walec nacinający, wkładka SWU do Steakera FM 35, wałek z nożami do nacinania
check_circle
check_circle