
Bizerba
Kotleciarka elektryczna do mięsa Bizerba ICP
Filtry produktów
Filtry produktów
Steakery do mięsa to specjalistyczne urządzenia stosowane w gastronomii, które służą do obróbki mięsa w celu uzyskania odpowiedniej tekstury i grubości. Używane są głównie w restauracjach, rzeźniach, zakładach przetwórstwa mięsnego oraz w innych miejscach, gdzie jakość przyrządzanych potraw ma kluczowe znaczenie. Kotleciarki działają na zasadzie ubijania i rozbijania włókien mięśniowych, co sprawia, że mięso staje się bardziej miękkie i soczyste, a także równomiernie przygotowane do dalszej obróbki kulinarnej.
Jest 15 produktów.
sortSortuj wg:
Bizerba
Kotleciarka elektryczna do mięsa Bizerba ICP
Beck Clip Systems
Kotleciarka półautomatyczna BECK MAGA® KOT-4
Koneteollisuus
Kotleciarka elektryczna Koneteollisuus KT-ALP
Ma-Ga
Moduł kotleciarki do mięsa, Ma-Ga KM27
Bizerba
Skruszacz, steaker, tenderyzator, kotleciarka do mięsa BIZERBA S 121 Plus, napęd do pracy ciągłej
Edertal
Skruszacz, steaker, tenderyzator, kotleciarka do mięsa Edertal FM 35, napęd
Edertal
Skruszacz, steaker, tenderyzator, kotleciarka do mięsa Edertal Typ GM 35, napęd
Ma-Ga
Skruszacz, steaker, tenderyzator, kotleciarka do mięsa, Ma-Ga KM27/TC12
Ma-Ga
Skruszacz, steaker, tenderyzator, kotleciarka do mięsa, Ma-Ga KM27/TC22
Ma-Ga
Steaker elektryczny do mięsa, steker, kotleciarka, Ma-Ga S20
Ma-Ga
Steaker elektryczny do mięsa, steker, kotleciarka, moc 750 W, Ma-Ga KM20
Bizerba
Wkład BIZERBA S 011 do rozcinania włókien
Bizerba
Wkład BIZERBA S 021 6mm do cięcia w paski
check_circle
check_circle