- 21 cm
- prosty
Friedr. Dick
Nóż ubojowy Dick ErgoGrip 8200621
Nóż masarski do nakłuwania, rzeźniczy, z ostrzem prostym, 21 cm, niebieski.
55,74 zł netto
68,56 zł brutto
- 21 cm
- prosty
Friedr. Dick
Nóż do krojenia mięsa HACCP Dick ProDynamic 8545621-02
Nóż do wędlin, z ostrzem prostym, 21 cm, żółty.
67,17 zł netto
82,62 zł brutto
- 30 cm
- prosty
Friedr. Dick
Nóż masarski blokowy Dick ErgoGrip 8234830-03
Nóż rzeźniczy, z ostrzem prostym, 30 cm, czerwony.
90,80 zł netto
111,68 zł brutto
- 23 cm
- wygięty
36,10 zł netto
44,40 zł brutto
- 15 cm
- wygięty
26,48 zł netto
32,57 zł brutto
- 18 cm
- elastyczny
- prosty
Friedr. Dick
Nóż do filetowania Dick ProDynamic 8545418
Nóż rzeźniczy do ryb, z ostrzem prostym, 18 cm, elastyczny, giętki, czarny.
56,71 zł netto
69,75 zł brutto
- 18 cm
- prosty
Friedr. Dick
Nóż ubojowy Dick ErgoGrip 8200718
Nóż masarski do nakłuwania, rzeźniczy, z ostrzem prostym, 18 cm, niebieski.
51,22 zł netto
63,00 zł brutto
- 12,5 cm
- wygięty
22,80 zł netto
28,04 zł brutto
- 10 w zestawie
- 13 cm
- prosty
Friedr. Dick
Nóż ubojowy Dick ErgoGrip 8200713
Nóż masarski do nakłuwania, rzeźniczy, z ostrzem prostym, 13 cm, niebieski.
41,75 zł netto
51,35 zł brutto
- 21 cm
- prosty
Friedr. Dick
Nóż do krojenia mięsa Dick ProDynamic 8545621
Nóż do wędlin, z ostrzem prostym, 21 cm, czarny.
67,17 zł netto
82,62 zł brutto
- 18 cm
- elastyczny
- prosty
Friedr. Dick
Nóż do filetowania Dick ProDynamic 8598018-12
Nóż do ryb, z ostrzem prostym, 18 cm, elastyczny, niebieski.
56,71 zł netto
69,75 zł brutto
- 12,5 cm
- wygięty
22,80 zł netto
28,04 zł brutto
- 17,5 cm
- prosty
26,48 zł netto
32,57 zł brutto
- 18 cm
- prosty
Friedr. Dick
Nóż ubojowy Dick ErgoGrip 8200618
Nóż masarski do nakłuwania, rzeźniczy, z ostrzem prostym, 18 cm, niebieski.
49,57 zł netto
60,97 zł brutto
- 21 cm
- prosty
26,96 zł netto
33,16 zł brutto
- 23 cm
- prosty
Friedr. Dick
Nóż masarski blokowy Dick ErgoGrip 8234823-03
Nóż rzeźniczy, z ostrzem prostym, 23 cm, czerwony.
69,72 zł netto
85,76 zł brutto
Wczytywanie...
check_circle
check_circle
