Kuter elektryczny, cutter, mikser do żywności, blender gastronomiczny, 1500W, 400V, HALLDE VCB-62

  • Kuter elektryczny, cutter, mikser do żywności, blender gastronomiczny, 1500W, 400V, HALLDE VCB-62
  • Kuter elektryczny, cutter, mikser do żywności, blender gastronomiczny, 1500W, 400V, HALLDE VCB-62
  • Kuter elektryczny, cutter, mikser do żywności, blender gastronomiczny, 1500W, 400V, HALLDE VCB-62

Kuter elektryczny, cutter, mikser do żywności, blender gastronomiczny, 1500W, 400V, HALLDE VCB-62

Urządzenie do przygotowania żywności w postaci mokrej, suchej i płynnej.
Moc 1,5 kW. Prędkość 1500 i 3000 obr./ min. Wydajność 0,5 - 3,5 kg/ min.

Indeks:
Z094986

Opis produktu

Cutter VCB-62, to nieduże, zgrabne urządzenie w ofercie firmy Hallde, służące do profesjonalnego przygotowywania żywności
suchej, żywności mokrej i żywności w formie płynnej. Kuter/ blender gastronomiczny HÄLLDE VCB-62, to model nadblatowy
o niewielkich wymiarach, co pozwala na jego szybkie oraz łatwe schowanie lub wyjęcie, w zależności od zaistniałej potrzeby.
Blender zaopatrzono w mocny, stosowny do zapotrzebowań silnik, z którym mimo swoich niewielkich gabarytów, urządzenie
VCB-62 doskonale radzi sobie z wszelkimi, nawet najtrudniejszymi pracami w kuchni. Wyjątkowa jakość kutra-blendera-miksera,
jego staranne wykonanie i wzorowe bezpieczeństwo pracy, czynią VCB-62 idealną ofertą. Urządzenie jest proste do utrzymania
w czystości. Blender czyści się niezwykle łatwo i szybko, a wszystkie jego zdejmowane elementy (części), nadają się do mycia
w zmywarkach przemysłowych.

RODZAJ OBRÓBKI, ZASTOSOWANIA KUTRA VCB-62:

- Urządzenie elektryczne, przeznaczone do przygotowywania żywności w postaci mokrej, suchej oraz płynnej.
- Rozdrabnianie, mielenie, miksowanie i mieszanie, mięsa, ryb, owoców, warzyw, cebuli, pietruszki, orzechów,
  migdałów, parmezanu, pieczarek, czekolady, suchego pieczywa, itp.
- Przygotowywanie dresingu, olejów ziołowych, zagęszczaczy, ubitych mieszanek, majonezu, sosów, zup, deserów,
  mielonego mięsa, puree, pasztetu, bułki tartej, itp.

OGÓLNA CHARAKTERYSTYKA URZĄDZENIA VCB-62:

- Innowacyjna, opatentowana sekcja miksująca, zapewnia uzyskanie za każdym razem tak samo doskonałych rezultatów,
  dzięki zachowaniu minimalnego wzrostu temperatury oraz mniejszego stopnia rozdzielania tłuszczu i oleju.
- Opatentowany system zbierania, zapobiega gromadzeniu się żywności na wewnętrznych ściankach misy i pokrywie.
- Podstawa urządzenia posiada dwa mocne uchwyty, umożliwiające w razie potrzeby łatwe przenoszenie kutra.
- Obudowę kutra gastronomicznego zrobiono z aluminium i metali nierdzewnych. Misę wykonano ze stali nierdzewnej.
- Pokrywa i system zgarniania, wykonano z polisulfonu i poliwęglanu, czyli tworzyw sztucznych, wyjątkowo odpornych
  na uderzenia mechaniczne oraz działanie wysokich temperatur w zakresie do +115°C.

Cechy produktu i dodatkowe informacje

Informacje podstawowe
Indeks Z094986
EAN 2010000145395
Producent wprowadzający Aktiebolaget Hällde-Maskiner,
Skalholtsgatan 4,
16440 Kista, Szwecja,
https://www.hallde.com/
Podmiot wprowadzający Aktiebolaget Hällde-Maskiner,
Skalholtsgatan 4,
16440 Kista, Szwecja,
https://www.hallde.com/

Inne produkty z tej kategorii

Wczytywanie...