Pędzel do wypieków, ciasta, miękki, szczotka do detali, miękka, szer. 70 mm, żółta, VIKAN 5552706

  • Pędzel do wypieków, ciasta, miękki, szczotka do detali, miękka, szer. 70 mm, żółta, VIKAN 5552706
  • Pędzel do wypieków, ciasta, miękki, szczotka do detali, miękka, szer. 70 mm, żółta, VIKAN 5552706
  • Pędzel do wypieków, ciasta, miękki, szczotka do detali, miękka, szer. 70 mm, żółta, VIKAN 5552706
  • Pędzel do wypieków, ciasta, miękki, szczotka do detali, miękka, szer. 70 mm, żółta, VIKAN 5552706
  • Pędzel do wypieków, ciasta, miękki, szczotka do detali, miękka, szer. 70 mm, żółta, VIKAN 5552706
  • Pędzel do wypieków, ciasta, miękki, szczotka do detali, miękka, szer. 70 mm, żółta, VIKAN 5552706

Pędzel do wypieków, ciasta, miękki, szczotka do detali, miękka, szer. 70 mm, żółta, VIKAN 5552706

Wykonany z polipropylenu (PP), wzmacniany stalą nierdzewną (AISI 304).

Produkt na zamówienie
Czas dostawy (14-21 dni)
Dostawa już od 13,99 zł
Indeks:
Z095786
14,05 zł netto
17,28 zł brutto

Opis produktu

Pędzel do wypieków VIKAN 5552706 to profesjonalne narzędzie kuchenne idealne do nakładania glazury, jajka lub rozprowadzania roztopionego masła na ciastach i wypiekach.

Jego miękka, żółta szczotka o szerokości 70 mm umożliwia precyzyjne nanoszenie warstw, a także idealnie nadaje się do malowania detali na powierzchniach wypieków.

Dzięki wysokiej jakości materiałom użytych do produkcji pędzla, zapewnia on trwałość i łatwość czyszczenia, będąc niezastąpionym narzędziem dla pasjonatów wypieków i do użytku profesjonalnego w kuchni.

Cechy produktu i dodatkowe informacje

Informacje podstawowe
Indeks Z095786
EAN 5705022016071
Numer modelu producenta VIKAN 5552706
Długość całkowita 195 mm
Szerokość 70 mm
Długość włosia 45 mm
Waga netto 0,058 kg
Kraj pochodzenia Dania
Kolor żółty
Materiał wykonania polipropylen, poliester, stal nierdzewna (AISI 304)
Maksymalna wartość pH w stężeniu użytkowym 10,5 pH
Minimalna wartość pH w stężeniu użytkowym 2 pH
Maksymalna temperatura czyszczenia (zmywarka) 93 °C
Maksymalna temperatura suszenia 100 °C
Maksymalna temperatura użytkowania (kontakt z żywnością) 80 °C
Maksymalna temperatura użytkowania (bez kontaktu z żywnością) 100 °C
Rekomendowana temperatura sterylizacji w autoklawie 121 °C
Oryginalna nazwa produktu Pastry Brush, 70 mm, Soft
Producent wprowadzający Vikan A/S,
Rævevej 1,
7800 Skive, Dania,
[email protected]
Podmiot wprowadzający Vikan A/S,
Rævevej 1,
7800 Skive, Dania,
[email protected]

Inne produkty z tej kategorii

Wczytywanie...