• 19.5 x 7 cm

Pędzel cukierniczy do wypieków Vikan 5552703

Miękki pędzelek do wypieków i ciast z polipropylenu i poliestru w kolorze niebieskim

  • Pędzel cukierniczy do wypieków Vikan 5552703
  • Pędzel cukierniczy do wypieków Vikan 5552703
  • Pędzel cukierniczy do wypieków Vikan 5552703
  • Pędzel cukierniczy do wypieków Vikan 5552703
  • Pędzel cukierniczy do wypieków Vikan 5552703
  • Pędzel cukierniczy do wypieków Vikan 5552703
  • Pędzel cukierniczy do wypieków Vikan 5552703
  • 19.5 x 7 cm

Pędzel cukierniczy do wypieków Vikan 5552703

Miękki pędzelek do wypieków i ciast z polipropylenu i poliestru w kolorze niebieskim

Wykonany z polipropylenu (PP), wzmacniany stalą nierdzewną (AISI 304).

Dostępny w dużej ilości
W magazynie (Wysyłka 24H)
Dostawa już od 15,99 zł
Indeks:
Z081984
13,42 zł netto
16,51 zł brutto

Opis produktu

Pędzel do wypieków VIKAN 5552703 to profesjonalne narzędzie kuchenne idealne do nakładania glazury, jajka lub rozprowadzania roztopionego masła na ciastach i wypiekach.

Jego miękka, niebieska szczotka o szerokości 70 mm umożliwia precyzyjne nanoszenie warstw, a także idealnie nadaje się do malowania detali na powierzchniach wypieków. Dzięki wysokiej jakości materiałom użytych do produkcji pędzla, zapewnia on trwałość i łatwość czyszczenia, będąc niezastąpionym narzędziem dla pasjonatów wypieków i do użytku profesjonalnego w kuchni.

Cechy produktu i dodatkowe informacje

Informacje podstawowe
Indeks Z081984
EAN 5705022016019
Numer modelu producenta 5552703
Szerokość 70 mm
Wysokość 14,5 mm
Długość włosia 45 mm
Waga netto 0,058 kg
Waga brutto 0,07 kg
Kraj pochodzenia Dania
Kolor niebieski
Materiał wykonania Polipropylen; Poliester (PBT); Stal nierdzewna (AISI 304)
Sztywność włosia miękkie
Maksymalna wartość pH w stężeniu użytkowym 10,5 pH
Minimalna wartość pH w stężeniu użytkowym 2 pH
Maksymalna temperatura czyszczenia (zmywarka) 93°C
Maksymalna temperatura suszenia 100°C
Maksymalna temperatura użytkowania (kontakt z żywnością) 80°C
Maksymalna temperatura użytkowania (bez kontaktu z żywnością) 100°C
Minimalna temperatura użytkowania -20°C
Rekomendowana temperatura sterylizacji w autoklawie 121°C
Oryginalna nazwa produktu Pastry Brush, 70 mm, Soft, Blue
Długość / Głębokość całkowita 195 mm
Producent wprowadzający Vikan A/S,
Rævevej 1,
7800 Skive, Dania,
[email protected]
Podmiot wprowadzający Vikan A/S,
Rævevej 1,
7800 Skive, Dania,
[email protected]

Pliki do pobrania

Inne produkty z tej kategorii

Wczytywanie...