Haki masarskie

Haki masarskie to niezwykle przydatne akcesoria w rzeźniach, kuchniach profesjonalnych oraz zakładach przetwórstwa mięsnego. Zapewniają one wygodne i bezpieczne operowanie dużymi kawałkami mięsa, co jest kluczowe zarówno w procesie przygotowania, jak i obróbki produktów mięsnych.

  • 10 w zestawie
S-Hak 140/6 CNS do mięsa

S-Hak 140/6 CNS do mięsa

Hak masarski wykonany ze stali nierdzewnej do zawieszania mięsa. Haki typu S asymetryczne stosowane również przy wędzeniu...
3,00 zł netto
3,69 zł brutto
Hak do boczku, 4 igłowy

MULTIBRANDS

Hak do boczku, 4 igłowy

Hak wykonany ze stali nierdzewnej, kwasoodpornej.
23,04 zł netto
28,34 zł brutto
  • 10 w zestawie
S-Hak 100/4 CNS do mięsa

MULTIBRANDS

S-Hak 100/4 CNS do mięsa

Hak masarski wykonany ze stali nierdzewnej do zawieszania mięsa. Haki typu S asymetryczne stosowane również przy wędzeniu...
1,50 zł netto
1,85 zł brutto
Wczytywanie...