Haki masarskie

Haki masarskie to niezwykle przydatne akcesoria w rzeźniach, kuchniach profesjonalnych oraz zakładach przetwórstwa mięsnego. Zapewniają one wygodne i bezpieczne operowanie dużymi kawałkami mięsa, co jest kluczowe zarówno w procesie przygotowania, jak i obróbki produktów mięsnych.

  • 10 w zestawie
S-Hak 140/6 CNS do mięsa

Delicarne

S-Hak 140/6 CNS do mięsa

Hak masarski wykonany ze stali nierdzewnej do zawieszania mięsa. Haki typu S asymetryczne stosowane również przy wędzeniu...
2,49 zł netto
3,06 zł brutto
  • 10 w zestawie
S-Hak 160/6 CNS do mięsa

Delicarne

S-Hak 160/6 CNS do mięsa

Hak masarski wykonany ze stali nierdzewnej do zawieszania mięsa. Haki typu S asymetryczne stosowane również przy wędzeniu...
2,61 zł netto
3,21 zł brutto
Wczytywanie...