
Contacto
Gałkownica do lodów 1/30, śr. 46 mm, Contacto 69/030
W przypadku zamówienia większej ilości towarów ponadgabarytowych, obsługa sklepu może skontaktować się w sprawie zmiany kosztu dostawy.
Wszystkie nasze towary są oznaczone indywidualnym numerem karty towarowej. Możesz po nich szukać w sklepie internetowym lub podać je serwisantowi w trakcie rozmowy telefonicznej, aby miał pewność, którym towarem są Państwo zainteresowani.
Wykonana ze solidnej stali nierdzewnej 18/10.
Gałkownica nierdzewna, to precyzyjne narzędzie kuchenne o wymiarach średnicy 31 mm i długości 20 cm, wyposażone w porcjomierz o dokładności 1/100 litra. Zaprojektowana specjalnie do aplikacji w lodów, puree, czy ryżu, ta gałkownica ułatwia precyzyjne odmierzanie ilości składników. Posiada pojemność 10 ml, co sprawia, że jest idealnym narzędziem dla kucharzy, którzy cenią sobie dokładność i profesjonalizm w przygotowywaniu potraw.
Model Contacto 60/100 to gwarancja jakości i efektywności w kuchni.
Informacje podstawowe | |
---|---|
Indeks | Z043387 |
EAN | 4003625906036 |
Numer modelu producenta | 60/100 |
Długość | 20 cm |
Materiał wykonania | stal nierdzewna 18/10 |
Wykończenie | polerowane na wysoki połysk |
Wielkość porcji | 1/100 l |
Średnica zewnętrzna | 31 mm |
Producent wprowadzający |
Contacto Bander GmbH, Gruitener Straße 1, 40699 Erkrath, Niemcy, [email protected] |
Podmiot wprowadzający |
Contacto Bander GmbH, Gruitener Straße 1, 40699 Erkrath, Niemcy, [email protected] |
Pliki do pobrania
Contacto
Gałkownica do lodów 1/30, śr. 46 mm, Contacto 69/030
Contacto
Gałkownica do lodów 1/16, śr. zew. 56 mm, Contacto 60/016
Contacto
Gałkownica do lodów 1/40, śr. zew. 44 mm, Contacto 60/040
Contacto
Gałkownica do lodów 1/24, śr. zew. 50 mm, Contacto 60/024
Contacto
Gałkownica do lodów 1/10, śr. zew. 66 mm, Contacto 60/010
Contacto
Gałkownica do lodów 1/12, śr. zew. 63 mm, Contacto 60/012
Stöckel
Gałkownica do lodów 1/4, śr. 100 mm, STÖCKEL CR 5101004
Stöckel
Gałkownica do lodów 1/36, śr. 57 mm, STÖCKEL CR 5101036
check_circle
check_circle