Pędzel do wypieków, ciasta, miękki, szczotka do detali, miękka, szer. 30 mm, biała, VIKAN 5552305

  • Pędzel do wypieków, ciasta, miękki, szczotka do detali, miękka, szer. 30 mm, biała, VIKAN 5552305
  • Pędzel do wypieków, ciasta, miękki, szczotka do detali, miękka, szer. 30 mm, biała, VIKAN 5552305
  • Pędzel do wypieków, ciasta, miękki, szczotka do detali, miękka, szer. 30 mm, biała, VIKAN 5552305
  • Pędzel do wypieków, ciasta, miękki, szczotka do detali, miękka, szer. 30 mm, biała, VIKAN 5552305
  • Pędzel do wypieków, ciasta, miękki, szczotka do detali, miękka, szer. 30 mm, biała, VIKAN 5552305
  • Pędzel do wypieków, ciasta, miękki, szczotka do detali, miękka, szer. 30 mm, biała, VIKAN 5552305
  • Pędzel do wypieków, ciasta, miękki, szczotka do detali, miękka, szer. 30 mm, biała, VIKAN 5552305

Pędzel do wypieków, ciasta, miękki, szczotka do detali, miękka, szer. 30 mm, biała, VIKAN 5552305

Wykonany z polipropylenu (PP), wzmacniany stalą nierdzewną (AISI 304).

Produkt na zamówienie
Czas dostawy (14-21 dni)
Dostawa już od 13,99 zł
Indeks:
Z094413
9,72 zł netto
11,96 zł brutto

Opis produktu

Pędzel VIKAN 5552305 to profesjonalna szczotka do wypieków i ciast, idealna do precyzyjnej pracy nad detalami.

Wyposażony w miękkie włosie o szerokości 30 mm, gwarantuje delikatne i równomierne nakładanie polewy, jajka lub masła.

Jego biały kolor ułatwia identyfikację wśród innych narzędzi kuchennych.

Dzięki wysokiej jakości materiałom i starannemu wykonaniu, pędzel VIKAN 5552305 to niezawodne narzędzie dla każdego pasjonata wypieków.

Cechy produktu i dodatkowe informacje

Informacje podstawowe
Indeks Z094413
EAN 5705022015852
Numer modelu producenta VIKAN 5552305
Długość całkowita 195 mm
Szerokość 30 mm
Długość włosia 45 mm
Waga netto 0,031 kg
Kraj pochodzenia Dania
Kolor biały
Materiał wykonania polipropylen, poliester, stal nierdzewna (AISI 304)
Sztywność włosia miękkie
Maksymalna wartość pH w stężeniu użytkowym 10,5 pH
Minimalna wartość pH w stężeniu użytkowym 2 pH
Maksymalna temperatura czyszczenia (zmywarka) 93 °C
Maksymalna temperatura suszenia 100 °C
Maksymalna temperatura użytkowania (kontakt z żywnością) 80 °C
Maksymalna temperatura użytkowania (bez kontaktu z żywnością) 100 °C
Rekomendowana temperatura sterylizacji w autoklawie 121 °C
Oryginalna nazwa produktu Pastry Brush, 30 mm, Soft
Pastry Brush, 30 mm, Soft
Producent wprowadzający Vikan A/S,
Rævevej 1,
7800 Skive, Dania,
[email protected]
Podmiot wprowadzający Vikan A/S,
Rævevej 1,
7800 Skive, Dania,
[email protected]

Inne produkty z tej kategorii

Wczytywanie...