
Vikan
Szufelka polipropylenowa z uchwytem, ostra krawędź, długość z rączką 330 mm, limonkowa, VIKAN 566077
Wykonana z połączenia polipropylenu i specjalnego dodatku w formie drobin żelaza (celem detekcji narzędzia przez wykrywacze).
Szufelka VIKAN 56675 to ergonomiczna i wyjątkowo duża czerpaczka do zastosowań gastronomicznych.
Jej uchwyt został zaprojektowany z myślą o komforcie użytkowania, co sprawia, że jest idealna do codziennego sprzątania w restauracjach, kuchniach i innych placówkach gastronomicznych.
Szufelka ma pojemność 2 litrów, co oznacza, że pomieści dużą ilość resztek i odpadków.
Szufelka VIKAN 56672 to ergonomiczna i wyjątkowo duża czerpaczka do zastosowań gastronomicznych.
Jej uchwyt został zaprojektowany z myślą o komforcie użytkowania, co sprawia, że jest idealna do codziennego sprzątania w restauracjach, kuchniach i innych placówkach gastronomicznych.
Szufelka ma pojemność 2 litrów, co oznacza, że pomieści dużą ilość resztek i odpadków.
Jej biały kolor nadaje jej świeży i estetyczny wygląd, a także ułatwia identyfikację w środowisku kuchennym.
To niezastąpiony narzędzie, które pomoże utrzymać czystość i porządek w profesjonalnym otoczeniu gastronomicznym.
Kolor nadaje jej świeży i estetyczny wygląd, a także ułatwia identyfikację w środowisku kuchennym.
To niezastąpiony narzędzie, które pomoże utrzymać czystość i porządek w profesjonalnym otoczeniu gastronomicznym.
Informacje podstawowe | |
---|---|
Indeks | Z103272 |
EAN | 5705022032156 |
Numer modelu producenta | 56675 |
Długość | 390 mm |
Szerokość | 130 mm |
Wysokość | 130 mm |
Pojemność | 2 l |
Waga netto | 0,3 kg |
Waga brutto | 0,35 kg |
Kraj pochodzenia | Dania |
Kolor | biały |
Materiał wykonania | Polipropylen; dodatek wykrywalny przez metal i promienie rentgenowskie |
Maksymalna wartość pH w stężeniu użytkowym | 10,5 pH |
Minimalna wartość pH w stężeniu użytkowym | 2 pH |
Maksymalna temperatura czyszczenia (zmywarka) | 93°C |
Maksymalna temperatura użytkowania (kontakt z żywnością) | 100°C |
Maksymalna temperatura użytkowania (bez kontaktu z żywnością) | 100°C |
Minimalna temperatura użytkowania | -20°C |
Rekomendowana temperatura sterylizacji w autoklawie | 121°C |
Producent wprowadzający |
Vikan A/S, Rævevej 1, 7800 Skive, Dania, vikan@vikan.com |
Podmiot wprowadzający |
Vikan A/S, Rævevej 1, 7800 Skive, Dania, vikan@vikan.com |
check_circle
check_circle