Igła do szpikowania mięsa, do nadziewania warzywami, słoniną, 20 cm, nierdzewna, DICK 9117320

  • Igła do szpikowania mięsa, do nadziewania warzywami, słoniną, 20 cm, nierdzewna, DICK 9117320

Igła do szpikowania mięsa, do nadziewania warzywami, słoniną, 20 cm, nierdzewna, DICK 9117320

Wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej igła masarska, doskonała do przeciągania przez płaty mięsa długich, wąskich i cienkich dodatków.

Produkt na zamówienie
Czas dostawy (14-21 dni)
Dostawa już od 13,99 zł
Indeks:
Z046220
27,91 zł netto
34,33 zł brutto

Opis produktu

Igła do szpikowania mięsa DICK o długości 20 cm to niezbędne narzędzie dla każdego pasjonata gotowania.

Wykonana ze stali nierdzewnej, gwarantuje trwałość i higieniczność.

Doskonała do nadziewania mięsa warzywami czy słoniną, zapewnia precyzyjne i skuteczne działanie, umożliwiając tworzenie aromatycznych i soczystych potraw.

Cechy produktu i dodatkowe informacje

Informacje podstawowe
Indeks Z046220
EAN 4009215059120
Producent wprowadzający Friedr. Dick GmbH & Co. KG,
Esslinger Straße 4-10,
D-73779 Deizisau, Niemcy,
[email protected]
Podmiot wprowadzający Friedr. Dick GmbH & Co. KG,
Esslinger Straße 4-10,
D-73779 Deizisau, Niemcy,
[email protected]

Inne produkty z tej kategorii

Wczytywanie...