Nakrycia głowy dla gastronomii

Nakrycia głowy w gastronomii są kluczowe dla zapewnienia higieny i komfortu pracy. Stanowią niezbędny element odzieży ochronnej, dostosowany do specyfiki pracy w kuchni. Czapki kucharskie, zarówno tradycyjne jak i nowoczesne, utrzymują higienę i symbolizują profesjonalizm. Furażerki oferują prostotę i funkcjonalność, a chusty kucharskie zapewniają przewiewność i swobodę ruchów. Chociaż rzadziej spotykane w gastronomii, kaski ochronne są nieodzowne w miejscach z ryzykiem urazów głowy. Wybór odpowiedniego nakrycia głowy zależy od wymagań higienicznych i stylu pracy danego lokalu.

Chusta czarna Bandy U-BD-B

INNY

Chusta czarna Bandy U-BD-B

Chusta kucharska Bandy wykonana z mieszanki poliestru i bawełny.
63,66 zł netto
78,30 zł brutto
Wczytywanie...