Urządzenia do zastosowań profesjonalnych w gastronomii i przemyśle spożywczym.
Podgrzewacz na pastę z polerowaną pokrywą typu Rolltop i solidną podstawą przystosowany jest do pojemników GN 1/1 o maksymalnej wysokości 100 mm.
Wyciskarka z 3 różnymi stożkami, odpowiednimi do wyciskania soku
z cytryn/ limonek, pomarańczy oraz z dużych pomarańczy/ grapefruitów.
netto
537,80 zł
brutto
661,49 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Idealna konstrukcja do efektywnego i szybkiego mycia szkła w pubach,
kawiarniach i restauracjach. Nie nadaje się do mycia kufli 0,5 l z uchem.
Kaskada ekspozycyjna 3-poziomowa służy do poprawienia prezentacji sera, mięsa, wędlin i wielu innych produktów żywnościowych w ladzie chłodniczej.
Taca umożliwia grillowanie na jednej stronie oraz pieczenie pizzy na drugiej. Wykonana jest z aluminium z powłoką Trilax, która zapobiega przywieraniu.
Urządzenia do zastosowań profesjonalnych w gastronomii i przemyśle spożywczym.
Wózek kelnerski 3-półkowy to solidne i praktyczne rozwiązanie dla branży gastronomicznej oraz innych miejsc wymagających efektywnego transportu i przechowywania.
Urządzenia firmy Bartscher charakteryzuje wysoka jakość wykonania, niezawodność i wydajność w pracy.
Samowar wyposażony w grzałkę, dzięki której jest w stanie zapewnić przez dowolnie długi czas gorącą wodę oraz zawsze świeżą, gorącą herbatę.
Podgrzewacz gastronomiczny na pastę przeznaczony do utrzymywania właściwej temperatury gotowych dań i potraw przystosowany do pojemników GN 1/1.
Urządzenia do zastosowań profesjonalnych w gastronomii i przemyśle spożywczym.
Urządzenia do zastosowań profesjonalnych w gastronomii i przemyśle spożywczym.
Wygodny, ładowany od przodu termoport Combi Junior do transportu
żywności na tacach GN1/1 lub w pojemnikach GN1/1. 10 poziomów.
Płyta grzewcza elektryczna GN 2/1, obudowa aluminium, powierzchnia płyty szkło.
Stół cateringowy dla 8 osób wykonany z odpornego na uderzenia, lekkiego, wytrzymałego polietylenu odpornego na wodę i promieniowanie UV.
Termos charakteryzuje się wyjątkowo niską utratą ciepła i pozostawia zawsze czysty bufet.
Wysokiej jakości wykonania, rozkładany stojak na ciasto, z 3 półkami
o średnicach 20 cm, 26 cm i 32 cm, z 16 cm odstępem między poziomami.
Podgrzewacz ze szklaną płytą grzewczą. Obudowa z uchwytami ze stali nierdzewnej.
Profesjonalny wózek pojedynczy do transportu pojemników gastronomicznych, wykonany ze stali nierdzewnej.
Zostaw nam swój numer - oddzwonimy!