Każdy szef kuchni wie, że na finalny smak serwowanych przez jego kuchnię potraw składa się wiele czynników. Najważniejszy z nich to oczywiście załoga kuchni, która przygotowuje dania. Ale sami kucharze nie byliby w stanie sobie poradzić bez odpowiednich narzędzi pracy. W dużych punktach gastronomicznych, które codziennie wydają setki posiłków, potrzebne są sprawdzone maszyny, które pomogą zautomatyzować proces gotowania i przygotowywania składników. Jednym z ważniejszych instrumentów w kuchennej orkiestrze są kotleciarki i sreakery, dzięki którym serwowanie kilkudziesięciu porcji mięsa jednocześnie nie jest już żadnym problemem.
Na Gastrosilesia.pl prezentujemy szeroki wybór różnego rodzaju steakerów i kotleciarek o różnych funkcjach, dzięki którym zrealizowanie wielu zamówień na steki, kotlety czy bitki, stanie się dla Twojej restauracji przyjemną formalnością. Oferujemy wyłącznie urządzenia uznanych producentów, co gwarantuje niezawodność i utrzymanie wysokiej jakości mięsa w procesie obróbki. Na naszych wirtualnych półkach znajdziecie kotelciarki, nacinarki i steakery o różnych modułach i możliwościach przygotowania mięsa oraz artykuły uzupełniające: przystawki, obudowy, stoliki pod prasę, skruszacze, tendyzatory, walce zgniatające oraz wkłady. Dzięki nim, hymny pochwalne na temat Twoich pieczeni będą płynąć z czterech stron świata.
Moduł kotleciarki, służący do nacinania i zmiękczania mięsa. Do zastosowania z wilkami do mięsa, modelami TC12 oraz TC22.
netto
2 600,00 zł
brutto
3 198,00 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Przystawka nacinająca do steakera Bizerba S 111 Plus, służąca do przygotowywania mięsa, do zmiękczania i spajania kawałków.
Kotleciarka, steaker służący do nacinania i zmiękczania mięsa.
Kotleciarka, steaker służący do nacinania i zmiękczania mięsa.
Wałki nożowe, wkład do wstępnego przygotowywania potraw mięsnych, służące do zmiękczania płatów mięsa, poprzez nacinanie masy włóknistej.
Kotleciarka elektryczna idealnie nadaje się do ugniatania i zmiękczania plastrów mięsa oraz przygotowywania mięsa na kotlety, bitki, steki itp.
Przystawka do steakera Bizerba S 111 Plus, do przygotowywania mięsa, przeznaczonego do krótkotrwałego podsmażania.
Przystawka do steakera Bizerba S 111 Plus, do przygotowywania sałatek z kiełbas, mięsa, sera, do precyzyjnego cięcia warzyw, owoców, grzybów itp.
netto
5 362,75 zł
brutto
6 596,18 zł
ZAPYTAJ O AKTUALNĄ CENĘ I TERMIN REALIZACJI
Steaker do mięsa znajdujący zastosowanie w małych zakładach przetwórstwa mięsnego, gastronomii, sklepach itp.
Urządzenie do obróbki mięsa, do skruszenia i cięcia, zmiękczania, nacinania i wstępnego przygotowywania potraw mięsnych, np. kotletów schabowych.
Urządzenie wielofunkcyjne do cięcia w paseczki i zmiękczania mięsa w trybie pracy ciągłej.
netto
8 413,00 zł
brutto
10 347,99 zł
ZAPYTAJ O AKTUALNĄ CENĘ I TERMIN REALIZACJI
Półautomatyczna prasa do mięsa MAGA® pozwala wyeliminować ręczną pracę polegającą na rozbijaniu mięsa do takich dań jak rolady, kotlety, steki, burgery czy bitki.
netto
22 942,50 zł
brutto
28 219,28 zł
ZAPYTAJ O AKTUALNĄ CENĘ I TERMIN REALIZACJI
netto
23 700,00 zł
brutto
29 151,00 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Zostaw nam swój numer - oddzwonimy!