Kotleciarka, steaker służący do nacinania i zmiękczania mięsa.
Wilk modułowy z mechanizmem UNGER u3 jest profesjonalnym urządzeniem do rozdrabniania wszelkiego rodzaju mięs, w szczególności mięsa surowego.
Kotleciarka, steaker służący do nacinania i zmiękczania mięsa.
Wałki nożowe, wkład do wstępnego przygotowywania potraw mięsnych, służące do zmiękczania płatów mięsa, poprzez nacinanie masy włóknistej.
Kotleciarka elektryczna idealnie nadaje się do ugniatania i zmiękczania plastrów mięsa oraz przygotowywania mięsa na kotlety, bitki, steki itp.
Wilk modułowy z mechanizmem UNGER u3 jest profesjonalnym urządzeniem do rozdrabniania wszelkiego rodzaju mięs, w szczególności mięsa surowego.
Wilk modułowy z mechanizmem UNGER u3 jest profesjonalnym urządzeniem do rozdrabniania wszelkiego rodzaju mięs, w szczególności mięsa surowego.
Przystawka do steakera Bizerba S 111 Plus, do przygotowywania mięsa, przeznaczonego do krótkotrwałego podsmażania.
Przystawka do steakera Bizerba S 111 Plus, do przygotowywania sałatek z kiełbas, mięsa, sera, do precyzyjnego cięcia warzyw, owoców, grzybów itp.
netto
5 362,75 zł
brutto
6 596,18 zł
ZAPYTAJ O AKTUALNĄ CENĘ I TERMIN REALIZACJI
Steaker do mięsa znajdujący zastosowanie w małych zakładach przetwórstwa mięsnego, gastronomii, sklepach itp.
Ręczna formierka do seryjnego robienia hamburgerów i klopsików. Urządzenie jest połączeniem ręcznych formierek z automatycznymi urządzeniami.
netto
7 203,60 zł
brutto
8 860,43 zł
ZAPYTAJ O AKTUALNĄ CENĘ I TERMIN REALIZACJI
Ręczna formierka do seryjnego robienia hamburgerów i klopsików. Urządzenie jest połączeniem ręcznych formierek z automatycznymi urządzeniami.
Ręczna formierka do seryjnego robienia hamburgerów i klopsików. Urządzenie jest połączeniem ręcznych formierek z automatycznymi urządzeniami.
netto
7 792,00 zł
brutto
9 584,16 zł
ZAPYTAJ O AKTUALNĄ CENĘ I TERMIN REALIZACJI
Ręczna formierka do seryjnego robienia hamburgerów i klopsików. Urządzenie jest połączeniem ręcznych formierek z automatycznymi urządzeniami.
Urządzenie do obróbki mięsa, do skruszenia i cięcia, zmiękczania, nacinania i wstępnego przygotowywania potraw mięsnych, np. kotletów schabowych.
Ręczna formierka do seryjnego robienia hamburgerów i klopsików. Urządzenie jest połączeniem ręcznych formierek z automatycznymi urządzeniami.
Urządzenie wielofunkcyjne do cięcia w paseczki i zmiękczania mięsa w trybie pracy ciągłej.
netto
8 413,00 zł
brutto
10 347,99 zł
ZAPYTAJ O AKTUALNĄ CENĘ I TERMIN REALIZACJI
Ręczna formierka do seryjnego robienia hamburgerów i klopsików. Urządzenie jest połączeniem ręcznych formierek z automatycznymi urządzeniami.
Maszyna do mielenia mięsa wykonana w całości ze stali nierdzewnej 18/8. Wyposażona w blokadę sita i silnik trójfazowy z wentylatorem chłodzącym.
netto
10 580,83 zł
brutto
13 014,42 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Wilk ze stali nierdzewnej. Głowica mieląca z anodowanego aluminium.
netto
12 414,90 zł
brutto
15 270,33 zł
ZAPYTAJ O AKTUALNĄ CENĘ I TERMIN REALIZACJI
Zostaw nam swój numer - oddzwonimy!