Wykonana z materiałów nierdzewnych tarcza, do zastosowań z urządzeniami elektrycznymi Hallde, kutrami CC-32, CC-32S, CC-34
i szatkownicami do warzyw RG-50, RG-50S, RG-100/ 230V oraz RG-100/ 400V. Tarcza przeznaczona jest do ucieania na wiórki
marchwi i kapusty, np. do surówek. Doskonale rozdrabnia również orzechy, migdały, a także suche pieczywo. Tarcze tnące na 6 mm
lub 8 mm, powszechnie używane są do ucierania/ zrębkowania serów do pizzy lub szatkowania białej kapusty. Wszystkie narzędzia
tnące firmy Hallde, wykonano z materiałów nierdzewnych i nadają się do mycia w zmywarkach przemysłowych.
CECHY PRODUKTU:
Średnica całkowita tarczy tnącej: 185 mm.
Grubość cięcia/ krojenia: 3 mm.
Przystosowanie: do krojenia warzyw w wiórki, tarka do wiórków.