Basen 2-komorowy E 2820 o głębokości komory 300 mm przeznaczony jest do ręcznego mycia naczyń o dużej pojemności, takich jak duże garnki, pojemniki GN, termosy, wanny i wiele innych. Znajdzie zastosowanie we wszelkich obiektach gastronomicznych, takich jak: stołówki, bary, restauracje, jadłodajnie, bary szybkiej obsługi itd.
Cechy:
- Blat stołu z basenem wykonany jest z blachy o grubości 1,2 mm.
- Dno komory jest wyprofilowane w sposób zapewniający całkowity spływ wody.
- Głębokość komory basenu wynosi 300 mm.
Konstrukcja:
- Tył blatu posiada rant, który zabezpiecza przed zsuwaniem się odpadków z części roboczej w szczeliny przy ścianie kuchni.
- Nogi stołów wyposażone są w stopki z tworzywa z zakresem regulacji od standardowej wysokości od -10 do +20 mm, celem wypoziomowania ich w kuchni.
- Standardowy otwór odpływowy w komorze basenu przystosowany jest do syfonu ø50.
- Istnieje możliwość bezpłatnego wykonania rantów bocznych.