Profesjonalna kotleciarka do mięsa KM20 przeznaczona jest do rozgniatania i zmiękczania plastrów mięsa. Idealnie nadaje się również do przygotowywania różnego rodzaju mięsa na prawdziwe polskie kotlety. Wyposażona w zespół specjalnie ukształtowanych segmentów ugniatających wykonanych ze stali nierdzewnej. Charakteryzuje się dużą wydajnością użytkową, gdyż pozwala na skuteczne rozgniatanie już w pierwszym cyklu rozgniatania, a odpowiednia wysokość wylotu gwarantuje wysoki komfort użytkowania. Otwór wlotowy pozwala na pracę z dużymi i grubymi (do 25 mm) porcjami surowca. Znajdzie zastosowanie w gastronomii, restauracjach, cateringu, marketach, sklepach mięsnych, zakładach przetwórstwa mięsnego. Urządzenie jest łatwe w czyszczeniu i zapewnia prosty demontaż, dużą niezawodność użytkową oraz wysokie bezpieczeństwo pracy. Wymiana modułu rozgniatającego jest łatwa i szybka.