Przeznaczona do szybkiej obróbki warzyw w lokalach gastronomicznych.
Rekomendowana dla placówek wydających od 50 do 400 posiłków dziennie.
Urządzenie do obierania ziemniaków i innych warzyw korzeniowych o solidnej konstrukcji wykonanej ze stali nierdzewnej oraz proste w obsłudze.
Urządzenie do przygotowania żywności w postaci mokrej, suchej i płynnej.
Moc 1,5 kW. Prędkość 1500 i 3000 obr./ min. Wydajność 0,5 - 3,5 kg/ min.
netto
11 055,77 zł
brutto
13 598,60 zł
ZAPYTAJ O AKTUALNĄ CENĘ I TERMIN REALIZACJI
Duży, profesjonalny warnik elektryczny zwany makaroniarką idealnie nadaje się do gotowania makaronu, produktów mącznych w wodzie i nie tylko.
Przeznaczona do szybkiej obróbki warzyw w lokalach gastronomicznych.
Rekomendowana dla placówek wydających od 70 do 600 posiłków dziennie.
Mareno NPC74E to profesjonalny elektryczny garnek do gotowania makaronu, idealny do użytku w restauracjach, hotelach czy innych placówkach gastronomicznych.
netto
12 350,00 zł
brutto
15 190,50 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Przeznaczona do szybkiej obróbki warzyw w lokalach gastronomicznych.
Rekomendowana dla placówek wydających od 50 do 800 porcji dziennie.
netto
12 963,74 zł
brutto
15 945,40 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Przeznaczona do szybkiej obróbki warzyw w lokalach gastronomicznych.
Rekomendowana dla placówek wydających od 100 do 1000 dań dziennie.
Przeznaczona do szybkiej obróbki warzyw w lokalach gastronomicznych.
Rekomendowana dla placówek wydających od 400 do 1200 porcji dziennie.
netto
19 212,60 zł
brutto
23 631,50 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Zostaw nam swój numer - oddzwonimy!