Ostre jak brzytwa profesjonalne noże do kebaba i gyrosa
Każdy lokal gastronomiczny oferujący swoi klientom orientalne dania mięsne, takie jak kebab czy gyros, powinien zostać zaopatrzony w profesjonalne narzędzia do przygotowania tych potraw. By w szybki i bezpieczny sposób odkroić kawałki baraniny, wołowiny lub drobiu umieszczonego na rożnie, niezbędne będą ostre noże do gyrosa, wykonane z najwyższej jakości stali. Dostępne na stronie sklepu Gastrosilesia.pl profesjonalne noże do kebaba, zgodne z systemem bezpieczeństwa zdrowotnego żywności HACCP to gwarancja satysfakcji. Doskonale sprawdzą się do krojenia wszelkiego rodzaju mięs po obróbce termicznej, a także wędlin i mięs gotowanych. Dostępne długości ostrza – od 40 do 55 cm, wykonane ze stali nierdzewnej, długo zachowują swoje właściwości tnące bez konieczności ostrzenia.
Wygodne uchwyty wykonane z polipropylenu, zgodne z normami HACCP, zostały zaprojektowane z pełną dbałością o komfort użytkowania i higienę. Noże dostępne w sklepie Gastrosilesia posiadają niezbędne atesty i mogą być myte w zmywarkach przemysłowych, nie tracąc swoich właściwości tnących. Ostrza noży dostępnych w sklepie, dzięki odpowiednim procesom hartowania charakteryzują się dużą odpornością na korozję oraz uszkodzenia mechaniczne. Dostępne na stronie sklepu Gastrosilesia tradycyjne noże do kebaba lub gyrosa renomowanych marek, takich jak Dick oraz Giesser, dają gwarancję długoletniego użytkowania.
Wykonany z chromo-manganowej stali nierdzewnej. Uchwyt z tworzywa.
netto
112,31 zł
brutto
138,14 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Wykonany z wysokiej jakości stali chromo-molibdenowej oraz torzywa sztucznego.
Wykonany ze stali chromowo-molibdenowej CrMo15, rękojeści wykonana z tworzywa sztucznego.
Zostaw nam swój numer - oddzwonimy!