W elementarzu mistrza masarskiego, nadziewarka do kiełbas to jedno z podstawowych pojęć, od którego rozpoczyna się wtajemniczanie w fach masarski. Dzięki niej kiełbasy zyskują swoje walory smakowe, które sprawiają, że ten rodzaj przetworów mięsnych niezmiennie jest bardzo popularną pozycją kulinarną na polskich stołach.
Nadziewarki do kiełbas to nieodzowny element wyposażenia każdej masarni lub sklepu mięsnego. Z powodzeniem można je także wykorzystać w gospodarstwach domowych. Z ich zastosowaniem przetwory zyskują smak, za który je kochamy. Nadziewarki to urządzenia wykonane ze stali nierdzewnej, które umożliwiają produkcję kiełbas różnego rodzaju, począwszy od kabanosów, na kiełbasie szynkowej kończąc. Dysponujemy nadziewarkami ręcznymi i elektrycznymi o orientacji pionowej i poziomej. W każdym urządzeniu znajdują się różne typy lejków, które nadają się do produkcji różnych wyrobów. Zróżnicowane są także pojemności poszczególnych modeli nadziewarek do kiełbas.
Ręczna nadziewarka do wędlin, prosta i lekka konstrukcja.
Nadziewarka ręczna do kiełbas wykonana ze stali nierdzewnej i tworzywa sztucznego.
Zostaw nam swój numer - oddzwonimy!