Prowadzenie lokalu gastronomicznego lub firmy cateringowej niesie za sobą konieczność zakupu odpowiedniego sprzętu do gotowania, ale także właściwego serwowania przygotowywanych potraw. Jednym z podstawowych naczyń, niezbędnych w każdej kuchni – czy to przemysłowej, czy też domowej – są miski. Wykorzystujemy je zarówno podczas procesu gotowania, jak i podając skończone już dania. Osoby prowadzące działalność gastronomiczną doskonale wiedzą, że sposób podania i przechowywania produktów i gotowych posiłków jest niezwykle istotny. Jednym ze szczególnych rodzajów misek używanych w profesjonalnych kuchniach są tzw. miski chłodnicze. Mają one za zadanie utrzymać gotowe sałatki, sosy i inne, płynne i półpłynne dodatki do dań w odpowiednio niskiej temperaturze. Szczególnie chętnie stosowane są podczas serwowania posiłków w formie szwedzkiego bufetu, do którego goście mają bezpośredni dostęp. Miski chłodnicze można dodatkowo eksponować, stosując specjalne stojaki do misek. Dostępne na stronie Gastrosilesia.pl stojaki i podstawki na miski, oprócz funkcji ekspozycyjnej dodatkowo wpływają na proces utrzymywania odpowiednio niskiej temperatury produktów, izolując je od otoczenia. W tej kategorii znaleźć można zarówno miski chłodnicze wyposażone w szczelne zamknięcia, jak i miski otwarte. Wszystkie, dostępne w sklepie Gastrosilesia produkty charakteryzuję ciekawy, nowoczesny design i wysoka jakość wykonania. Dzięki temu zakupiony asortyment będzie służył przez długie lata.
Lista jest pusta.
Zostaw nam swój numer - oddzwonimy!