32 770 87 87

PON. - PT. 08:00 - 16:00

Napisz do nas

[email protected]

0

Kuter elektryczny, cutter, mikser do żywności, blender gastronomiczny, 550W, 230V, HALLDE VCM-41

Kuter elektryczny, cutter, mikser do żywności, blender gastronomiczny, 550W, 230V, HALLDE VCM-41

ID: GS201593
Nr sys: Z077780

producent:

logo-producenta

 

Krótki opis produktu:

Urządzenie do przygotowania żywności w postaci mokrej, suchej i płynnej.
Moc 0,55 kW. Prędkość pracy 1500 obr./ min. Wydajność 0,5 - 2,5 kg/ min.

ZAPYTAJ O TERMIN REALIZACJI I AKTUALNĄ CENĘ

SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI

Dostawa już od 20 zł

cena netto

7 478,12 zł

brutto

9 198,09

ZAPYTAJ O TERMIN REALIZACJI I AKTUALNĄ CENĘ

SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI

Ilość:

Negocjuj cenę

Zapytaj o produkt

Opis produktu

Kuter/ mikser VCM-41, to małe i zgrabne urządzenie w ofercie firmy, służące do profesjonalnego przygotowywania żywności
suchej, żywności mokrej oraz żywności w formie płynnej. Kuter/ mikser gastronomiczny VCM-41, jest modelem nadblatowym
o niewielkich wymiarach, pozwalających na łatwe i szybkie schowanie lub wyjęcie urządzenia, zależnie od zaistniałej potrzeby.
Kuter zaopatrzono w mocny, stosownie do zapotrzebowań silnik, z którym pomimo swoich niewielkich gabarytów, urządzenie
VCM-41 doskonale radzi sobie z wszelkimi pracami w kuchni. Wyjątkowa jakość kutra-blendera-miksera, staranne wykonanie,
i wzorowe bezpieczeństwo pracy, to cechy charakterystyczne modelu VCM-41. To urządzenie proste w utrzymaniu w czystości,
myje się/ czyści się go niezwykle łatwo i szybko, a wszystkie jego zdejmowane elementy nadają się do mycia w zmywarkach.

RODZAJ OBRÓBKI, ZASTOSOWANIA KUTRA VCM-41:

- Urządzenie elektryczne, przeznaczone do przygotowywania żywności w postaci mokrej, suchej oraz płynnej.
- Rozdrabnianie, mielenie, miksowanie i mieszanie, mięsa, ryb, owoców, warzyw, cebuli, pietruszki, orzechów,
  migdałów, parmezanu, pieczarek, czekolady, suchego pieczywa, itp.
- Przygotowywanie dresingu, olejów ziołowych, zagęszczaczy, ubitych mieszanek, majonezu, sosów, deserów,
  mielonego mięsa, puree, pasztetu, bułki tartej, itp.

OGÓLNA CHARAKTERYSTYKA URZĄDZENIA VCM-41:

- Opatentowane, ząbkowane ostrza noży o zwiększonej odporności na zużycie, zapewniają odpowiednie rezultaty pracy.
- Opatentowany system zbierania, zapobiega gromadzeniu się żywności na wewnętrznych ściankach misy i pokrywie.
- Podstawa urządzenia posiada dwa mocne uchwyty, umożliwiające w razie potrzeby łatwe przenoszenie kutra.
- Obudowę kutra gastronomicznego zrobiono z aluminium i metali nierdzewnych. Misę wykonano ze stali nierdzewnej.
- Pokrywa i system zgarniania, wykonano z polisulfonu i poliwęglanu, czyli tworzyw sztucznych, wyjątkowo odpornych
  na uderzenia mechaniczne oraz działanie wysokich temperatur w zakresie do +115°C.

Specyfikacja techniczna

Wymiary;
Szerokość urządzenia: 260 mm,
Długość/ Głębokość: 290 mm,
Długość/ Głębok. max.: 340 mm,
Wysokość całkowita: 440 mm.
Otwór wsadowy na wysokości: 340 mm.
Materiał obudowy: aluminium, metale nierdzewne.
Materiał tarcz tnących: aluminium, stal nierdzewna.
Materiał misy na żywność: stal nierdzewna.
Pojemność misy: 4 litry/ 1,4 litra płyn.
Wydajność: do 0,5 do 2,5 kg/ min.
Prędkość obrotowa: 1500 obr/ min.
Moc elektryczna: 550 Watt.
Napięcie zasilania: 220-240V/ 50-60 Hz.
Klasa zabezpieczenia: IP44.
Waga urządzenia: 16,6 kg.

VADEMECUM

newsletter

Jeśli chcesz być na bieżąco z naszymi ofertami specjalnymi, zapisz się na nasz newsletter!

Płatności wspiera

 

W dostawie pomagają

Być może zainteresują Cię produkty powiązane z wybranym produktem. Sprawdź poniższą listę i dodaj do zamówienia.

Zostaw nam swój numer!

Zostaw nam swój numer - oddzwonimy!