Wykonana z wytrzymałego tworzywa sztucznego (poliamid) i aluminium, solidnej konstrukcji kratka kostkująca, do zastosowań
z urządzeniami gastronomicznymi Hallde, szatkownicami RG-250/ 230V oraz RG-250/ 400V. Kratka do kostkowania musi być
zawsze używana z tzw. tarczą odcinającą. Zatem, aby uzyskać z warzyw lub owoców kostki o wymiarach 20x20x20 mm, wraz
z kratką kostkującą Hallde 83299 należy zastosować tzw. standardową (dla w/w urządzeń) tarczę do plastrowania Hallde 82395.
Tarcze odcinające do kratek kostkujących sprzedawane są oddzielnie. Dostępne propozycje poniżej (rubryka "Produkty powiązane").
Wszystkie narzędzia tnące firmy Hallde, wykonano z materiałów nierdzewnych i nadają się do mycia w zmywarkach przemysłowych.
CECHY PRODUKTU:
Średnica kratki kostkującej: 185 mm,
Grubość cięcia: 20 x 20 mm.
Przystosowanie: do krojenia produktów w kostkę.
Możliwość wykorzystania tylko z tarczą odcinającą;
RG-250:
- Hallde 82395, tj. tarczą do krojenia warzyw i owoców w 20 mm plastry.