Wykonana z wytrzymałego aluminium, solidnej konstrukcji kratka kostkująca, do w pełni profesjonalnych zastosowań
z urządzeniami gastronomicznymi Hallde. Kratka do kostkowania musi być zawsze używana z tzw. tarczą odcinającą,
tzn. chcąc np. uzyskać kostki o wymiarach 20x20x20 mm, w szatkownicach RG-300i, RG-350, RG-400 oraz RG-400i,
wraz z kratką Hallde 37185 należy zastosować tarczę do krojenia delikatnych plastrów Hallde 62322.
Tarcze tnące do kratek kostkujących sprzedawane są oddzielnie. Dostępne propozycje poniżej ("Produkty powiązane").
Wszystkie narzędzia tnące firmy Hallde, wykonano z materiałów nierdzewnych i nadają się do mycia w zmywarkach.
CECHY PRODUKTU:
Średnica kratki kostkującej: 215 mm,
Grubość cięcia: 20 x 20 mm.
Przystosowanie: do krojenia produktów w kostkę.
Możliwość wykorzystania tylko z tarczą odcinającą;
RG-350, RG-400:
- Hallde 62320, tj. tarczą do krojenia delikatnych plastrów 14 mm,
- Hallde 62322, tj. tarczą do krojenia delikatnych plastrów 20 mm,
- Hallde 62577, tj. tarczą do krojenia miękkich warzyw w plastry 12 mm,
- Hallde 62579, tj. tarczą do krojenia miękkich warzyw w plastry 15 mm.