Gyrosy elektryczne – przygotuj wyśmienite dania kuchni greckiej
Gyros to tradycyjne danie kuchni greckiej, które zdobyło popularność na całym świecie i stanowi jedną z najczęściej zamawianych potraw również w polskich barach szybkiej obsługi. Prowadzisz restaurację i interesują Cię wysokiej klasy urządzenia, które pomogą Ci przygotować wyśmienite potrawy? Gyrosy elektryczne dostępne na Gastrosilesia.pl spełnią wszystkie Twoje oczekiwania. Oferowane w naszym sklepie internetowym urządzenia służą do opiekania mięsa w formie walca. Mięso z szynki wieprzowej, baraniny lub kurczaka obraca się na specjalnym rożnie, a po przygotowaniu odcina nożem i sieka na kawałki. Tak przyrządzoną przekąską podaje się z warzywami i frytkami – całość zawija się w pitę.
Jakimi kryteriami należy kierować się, wybierając gyrosy elektryczne?
Na rynku dostępnych jest wiele urządzeń, które pozwalają przygotować dania kuchni greckiej. Żeby być w pełni zadowolonym z dokonanego wyboru, należy zwrócić uwagę na gyrosy elektryczne wykonane ze szlachetnej stali nierdzewnej oraz tworzyw odpornych na negatywne działanie czynników zewnętrznych. Sprzęt powinien również posiadać specjalny pojemnik na tłuszcz. Wysokiej jakości urządzenia są wyposażone w wytrzymały i wydajny silnik elektryczny pozwalający na obracanie mięsa w obu kierunkach. W sprzedaży mamy urządzenia do opiekania mięsa o maksymalnej wadze do 80 kg. To nie wszystko – sklep internetowy Gastrosilesia.pl oferuje również szeroki wachlarz akcesoriów dodatkowych do gyrosów elektrycznych oraz części zamiennych do urządzeń wykorzystywanych na co dzień w gastronomii.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec,
o maksymalnej wysokości (długości walca) do 25 cm i ciężarze do 7 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec,
o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
Potis Doner Gyros jest doskonałym wyborem zarówno dla restauracji, jak i food trucków. Oferuje wygodę, trwałość oraz możliwość szybkiego czyszczenia, co sprawia, że jest idealnym narzędziem dla każdego kucharza.
netto
3 739,76 zł
brutto
4 599,90 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec,
o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec,
o maksymalnej wysokości (długości walca) do 46 cm i ciężarze do 30 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec,
o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec,
o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec,
o maksymalnej wysokości (długości walca) do 82 cm i ciężarze do 80 kg.
netto
5 040,57 zł
brutto
6 199,90 zł
ZAPYTAJ O AKTUALNĄ CENĘ I TERMIN REALIZACJI
Zostaw nam swój numer - oddzwonimy!