Każda restauracja lub bar szybkiej obsługi serwujący przekąski typu fast-food potrzebuje profesjonalnych akcesoriów do przechowywania sosów – keczupu, majonezu oraz innych rodzajów. Masz bar z zapiekankami i chcesz zadbać o to, żeby pracownicy błyskawicznie doprawiali sosami serwowane dania? Koniecznie wyposaż swoją restaurację w funkcjonalne dyspensery do sosów. A może prowadzisz punkt sprzedający kebaby? Wszyscy doskonale wiemy, że bez odpowiedniego sosu potrawy typu fast-food nie smakują tak dobrze. Sos meksykański, czosnkowy, tysiąca wysp – każdy z nich ma swoich zagorzałych zwolenników, którzy nie wyobrażają sobie zapiekanki lub hamburgera bez aromatycznego sosu. Sprzedawane w naszym sklepie dyspensery do sosów wykonane są z wytrzymałego materiału (np. polietylenu), a także dostępne w wielu rozmiarach. Zainwestuj w różnokolorowe pojemniki, dzięki którym pracownicy nie pomylą się podczas doprawiania przekąsek. Czerwony do keczupu, biały do majonezu, a może żółty do musztardy? Wybierasz tradycyjny, stojący dyspenser, czy może podwieszany? Zdecyduj się na cały zestaw, a Twój bar będzie w pełni profesjonalny!
Profesjonalny dyspenser do wiader rekomendowany dla małej i dużej gastronomii.
Polipropylenowy pojemnik uzupełniający i silikonowy dozownik, idealne
do higienicznego porcjowania musztardy, keczupu, majonezu, dressingu.
Dyspenser przystosowany do dozowania ketchupu, majonezu, musztardy, itd.
netto
1 701,13 zł
brutto
2 092,39 zł
DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Dyspenser przystosowany do dozowania ketchupu, majonezu, musztardy, itd.
Dyspenser przystosowany do dozowania ketchupu, majonezu, musztardy, itd.
Dyspenser przystosowany do dozowania ketchupu, majonezu, musztardy, itd.
Zostaw nam swój numer - oddzwonimy!